Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
JU Frankowski Boguslaw Skowron (1736 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
..."Jasta102"...
A może Tobie trzeba wykład przeprowadzić na temat ...KOŁA... standardowego samochodu osobowego ...?
Jeżeli tak to trzeba było od razu napisać i było by po kłopocie ...
A tak znowu dałeś... "CIAŁA"...
-ponieważ sama... FELGA... to nie koło
--------------sama ...OPONA...to również nie jest koło
NATOMIAST ....felga plus opona ...to dopiero jest KOŁO SAMOCHODOWE...

za pięciominutowy wykład należy się taksa w wysokości 200Nok. ewentualnie przelicznik w płynie do spożytkowania wspólnie przy nadarzającej się okazji...

A Twoim zdaniem , to jaka jest różnica między wymianą OPONY a wymianą KOŁA...
Czy do tego trzeba mieć coś z ALFABETY...?

potrzebny jest jeszcze ANAL
no widzisz,teraz już widzisz. no tą różnicę
P.S gdybyś dalej nie rozumiał to to pierwsze na zielono to twoja wcześniejsza wypowiedź, kiedy jeszcze nie widziałeś różnicy pomiędzy wymianą koła a opony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Nie no jestescie debesciaki chlopaki .....

Jak zawsze gadku-szmatku....a ja naprawde o rade prosilam....i dziekuje otrzymalam
Co jak co ale kolo to jeszcze wiem jak wygladaja....opona plus felga ....i srubki co by niezapomniec dodac .....

No zglosil sie przystojny norweg...na wymiane ale to bylo dobry miesiac temu...kreci sie i kreci w poblizu jako sasiad...a mi tak jakos wstyd podejsc zapytac jeszcze pomysli ze "smale cholewki" i co jak ja mezata

dobra moze ktos pomoze...mieszkam w Halden...sama nie moge wymienic bo jade do PL za tydzien...zycie mi mile...syn potrzebuje matki ....

czekam na oferty....oferuje dobre , drogie niemieckie winko kupione na TaxFree
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AgaN napisał:

No zglosil sie przystojny norweg...na wymiane ale to bylo dobry miesiac temu...kreci sie i kreci w poblizu jako sasiad...a mi tak jakos wstyd podejsc zapytac jeszcze pomysli ze "smale cholewki" i co jak ja mezata
czekam na oferty....oferuje dobre , drogie niemieckie winko kupione na TaxFree

a tam mężata. to się nie zmydli i śladu nie będzie
no na wszelki wypadek, to niech założy oponę. no gumę
to dzieciów ani innej francy nie przybędzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Aj tam , aj tam....nie wszystkie mydla sie pienia na przystojnach panow..jak ma sie swoja "mydelniczke"

A kola zmienione....dziekuje za wsparcie Mam dobrego "gospodarza"...nie dosc ze wynajmuje mi okazjonalnie dom, to jeszcze kola bez problemu wymienil...no i jak tutaj na norwegow zle slowo powiedziec...jeden telefon, i zaraz pod dzwiami....i jeszcze sie o wino targowal...calkiem za friko chcial...tak ot z serca.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
AgaN napisałaś w drógim poście ze to :"z alusami"...czyli masz całe koła..napisz na pw skąd jesteś ..jak z okolic Sandvika to pomogę..nie ma problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
qantan napisał:
AgaN napisałaś w drógim poście ze to :"z alusami"...czyli masz całe koła..napisz na pw skąd jesteś ..jak z okolic Sandvika to pomogę..nie ma problemu
użydkowniku qantan drógi raz wam przypominam, że pora iść do podstawówki się zapisać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...eee tam

jak mawial norgekowal:

po co wam (!) polska ortografia,jak jestescie w no...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Zuzu napisał:
Kombinować nie radze szkoda samochodu i zdrowia,lepiej zapytać się kogoś kto ma pojęcie na ten temat, a dlaczego?
Ot taka drobna sprawa jak śruby do kół, do aluminiowych felg muszą być specjalne stożkowe śruby i te od zimowych kół(jeśli są stalowe te koła) mogą sie nie nadawać i nawet po dokręceniu mogą sie poluzować i odkręcić nawet.......skutki można se wyobrazić.

Skąd jesteś może jakiś fachowiec (od strzyżenia owiec ) z okolicy na forum jest i poradzi coś na miejscu?
Tudzież kumaty sąsiad za dobrą kawę coś poradzi.

Choć znając tubylców to pod wiatr założy koła i śruby pogubi.

Masz rację Zuzu,śruby do felg aluminiowych i stalowych różnią sie ale nie tylko stożkiem ale i dłógością....poprostu "alus" ma większą grubośc w miejscu osadzenia śróby.....ale nie wszyscy muszą wiedzieć wszystko....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
qantan napisał:
użydkowniku qantan drógi raz wam przypominam, że pora iść do podstawówki się zapisać

jak nie masz nic więcej ciekawego do napisania to podłób sobie w uchu ,nosie albo w d....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
qantan napisał:

jak nie masz nic więcej ciekawego do napisania to podłób sobie w uchu ,nosie albo w d....

pewnie miało być dópje ale nie byłeś pewny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok